valborg
idag skulle vi igentligen åka till enköping. men det blev inte för att victor stackarn hade feber och hade fått majsjukan. och jag och simon blev lite besvikna men sånt händer ju. hände likadant i julas när vi skulle upp till värmland och då blev victor majsjuk samma dag som vi åkte upp. men jag och simon ska till alby och gå och kolla där lite själva mamma skulle kankse följa med. men hon hade också gått hem idag från jobbet för att hon hade ont i magen. just nu kollar jag på ishocky russland mot sverige. snart ska väl äta. också klockan halv åtta skjutsar pappa upp mig och simon till brasan. det blir väl en ganska lyckad kväll ändå till slut. ha en bra valborg puss Cajsa <3
sjukhus
igår var jag på sjukhuset hela dagen med mamma jag fick hoppa på kruckor fram och tillbaka från rönkgen till läkare och så vidare. men jag har fortfrande lika ont idag som går och jag kan inte stödja på foten. men jag har kruckorna som tur. här kommer en ganska konstig bild.
tjenixen
inatt sov melinda över hos mig. vi låg uppe tll typ halv tre för min fot dunkade hela tiden och den gör ännu ondare nu. fan help mee. jag tror jag dör. den får bara inte vara bruten. jag sitter just nu med melinda vi ska väll gå ut eller iallfalla melinda jag får hoppa ut.vi ska gå och plinga på tom och eddie men det komer ju bara var tom som kommer ut för eddie är si himla feg.

skriver mer sen puss cajsa