Rollen

jag har tydligen inte fått rollen. dom ringde inte igår:(
min mamma sa att det kommer fler chanser. då sa jag ja det gör ju det med ledsen min.
men vem vet dom hade ju möttet igår om vem det skule bli sen så skulle det vara kostymprovning samma dag och då kanske dom inte hann. så dom kanske ringer idag. men jag kanske har fel.
men om dom ringer så meddelar jag så fort så möjligt.
hare bra


statist

ee du en sån som vill synas i tv eller vill bli foto modell. Då ska du bli medlem på statist.se. det är jag och jg har fått massor med jobb. det är jätte kul. blir du intresserad så går du in på www.statist.se. lycka till.

Mangnum

idag kväll eller i morgon får jag reda på om jag får en roll till en reklam om någon magnum och då under reklamen kommer dom kasta en tårta i min ansikte. men den kommer tyvär att bara gå på  nätet men jag har tur att den ens går någonstans. jag meddelar om jag får rollen. det är så skönt med sportlov.  jag längtar tills den 7 agusti  för då ska vi åka till turkiet för att då fyller pappa 40 år. så då firar vi det där och simon opch victor får också fira där nere. vi ska åka med anna (pappas tjej) sen hennes dotter emma och maja (hennes blogg heter www.majajosefins.blogg.se ) längtar.

bilderna är från spanien 2008.


snöig dag

idag var jaag ute med sara och simon och victor


Provspel

imorgon ska jag provspela inför en reklam ska bli kul faktist

Lunchkonsert

idag hade vi då lunchkonserten . jag har legat och skakat hela natten och inte fått någon sömn alls. sen när väll skulle upp på scen och stå där för hela skolan var jag inte ett dugg nervös. det gick jätte bra. alla kom fram till mig och mina kompisar och sa att vi var jätte duktiga. det var en skit rolig dag.

Lunchkonsert

 jag också sjunga den här låten med linnea
http://www.youtube.com/watch?v=UH0yLrWKcCQ

jag är jätte nervös för den här låten också för linnea kan den inte och vi har inte tränat tillsammans än


Lunchkonsert

den här låten ska jag sjunga på torsdag på en lunchkonsert med alicia och felicia.

http://www.youtube.com/watch?v=JVIJU5poFvI
jag är jätte nervös för det ska vara för hela skolan

 


skridskor

hejsan bloggen, jag är jätte ledsen för att jg inte skrivit på länge. Men mitt internet har inte funkat. idag har jag åkt skridskor. och förresten glad alla hjärtans dag.

bad tror jag

Idag ska jag kanske åka och bada med maja någonstans. Jag kommer inte ihåg var men jag hoppas att det går för min lillebror spydde nu på morgonen. Men han har bara spytt en gång så det vr säkert för att han åt så mycket igår hemma hos kent. hare bra skumbanan


Majsan

Nu sitter jag hemma hos Maja.

Vet inte

Just nu är kl 09.00. Men idag vet jag inte vad jag ska göra. Ett förslag är att shopa ett annat är att gå på bio. Och då vill jag se  "I taket lyser stjärnor". Jag får väl ringa en kompis och fråga om den vill hänga med. Men nu ska jag gå och äta frukost. XP

blogg

Har skaffat en ny blogg som heter http://www.blondincajsa.devote.se skaffa en blogg där du med. Men själklart ska jag inte lägga ner den här bloggen bara för det. Utan jag ska ha två bloggar. Besök min blogg. Och kommentera också. Men jag har inte skrivit som mycket på den men det kommer. Meddela om du skaffar en blogg på devote.se så kan jag kolla på den.


HEJ

Idag var det bårk i skolan mellan mig och en annan som jag inte nämner namnet på. Ikväll ska jag och min familj till min faster och fira hennes man. Han fyller år. Så det är väl det jag ser fram i mot ikväll iallafall. Just nu sitter jag och gosar med mina småbröder. Simon och Victor.


Hare bra Smile


Film

Jo, varför jag är glad. Det ee så här att min mamma ringde när jag satt på engelska lektionen. Men jag fick inte svara. Efter lektionen så ringde jag upp mamma och hon sa att hon ville prata med min lärare. Så hon fick det. Sen så fick jag prata med henne och hon sa att jag hade fått ledigt på måndag för att provspela till en kort film. Den skulle typ handla om rädsla. Så jag har fått ett manus jag ska lära mig tills på måndag. Sen ska jag spela tennis match på måndag. Jag vinner enkelt.

GLAD

Gud vad jag är glad

KÄR

Åååå vad jag är kär. Men jag berättar inte vem det är. Men iallafall idag har jag haft tennis med Maja och Nicol. Det var kul. Men jag stank verkligen svett efter. Mycket mer än vad jag brukar lukta. Idag i skolan hade engelska lektion medans vi hade geograffi. För det var några från lettland som kom och berätta för oss om deras land och då kunde dom inte prata svenska och vi kunde inte lettlänska eller vad det heter. Så dom fick prata engelska. Haha man fattade inte ett enda ord typ. Dom kunde knappast eneglska. XD

skit internet

jag är jätte ledsen att jag inte skrivit på länge men mitt internet har inte funkat. och snart kommer det ta mer tid från dig när jag ska spela tennis turnering. men jag ska vinna hela jävla skiten. det är vad jag bestämt. du får vara min maskot. nu ska jag gå och ducha för jag har haft träning. hare bra sumbannan

RSS 2.0