hejsan

från idag har jag försökt komma in på lallehansson.blogg.se blogg men den funkar inte. så linnea om du gjort en ny så kan du ju skriva den till mig eller något sånt. men igrå var jag nere och köpte en ny stor klocka med melinda. sen så köpte jag en stor glas för 49 kr på ben och jerry. sen gick jag och simon och victor till mammas dagis och var där till 4. så gick vi hem och vi badade i poolen . och det var 26 grader. kommer ihåg när det bara var 15 haha hur sjuk kan vara och bada då. jag ee. men iallafall så gick jag och handla med mamma . så lagade vi mat när vi kom hem och jag kom på att jag kunde vara barnvakt åt dom som ville så jag skrev ett papper och satte det vid ica. så idag ska jag väl bada och sen gå ner till mamma och skriva det på datorn och sen ta ut kanske ta ut 50 st av dom och sen gå och lägga i brevlådorna.
men ska gå och äta lite frulle och göra iordning mig sen blir det nog ner i plurret.
men kankse skriver mer sen hare bra skumbanan.

hejsan

idag är det söndag och jag vakande pigg och glad och var sugen på choklad nee jag bara skojar . sen så kom pontus och melinda och knacka på och sa att vi skulle dra till alby så vi hängde med dom.
så träffade vi felicia och julia så vi började vara med dom och så hoppade vi lite från hopptornet men jag var osäker om jag skulle doppa huvudet men sen så gjorde jag det. och jag klarade det jag hoppade från 3 jippi jag har alltid varit rädd för höjder typ men jag klarade det så nu är det inte läskigt har jag gjort det en gång gör jag det fler:)
sen drog vi hem och duscha och fixa iordning oss för vi skulle vara barnvakter åt en bebis. så vi gick dit och hade jätte kul sen så nu kom bebisens bror så vi stack hem och åt lite ska dra dit nu igen . så hare bra 
 
p.s den skriker väldigt mycket men vi klarar det:)


idag lördag
jag mår lite bättre nu men idag när vi åkte till krusboda abdet träffade jag nicole och vi pratade men jag fick inte bada och hon ville inte. men sen stack jag hem till mamma och gick på toa och satt och prata lite med mamma och andreas. sen så började jag må piss och blev lite yr och sådant. så pappa hämtade mig och killarna så drog vi hem och pappa gick och handla lite soppa och glass till mig. smarigt. sen mådde jag lite bättre men som sagt jag bättere nu men hare bra ska försöka sitta och njuta av den sista solen.
jag för länge sen typ på min födelsedag eller något sånt<3