Hoppsan...

Typ glömt att jag har blogg haha. Åkte hem i fredags från Värmland eftersom mamma och Andreas blev dåliga. Så på kvällen hemma i Tyresö åkte jag och katta hem till Marcus där massa människor va. Så badade vi i hans jacuzzi. Sen i lördags var jag och katta inne i stan och åt god buffé. Sen senare på kvällen kom Adrian och hans vänner till Tyresö och så var vi med dom och hade de svin kul. Söndagskvällen var jag med Linnea och katta och bara satt på min balkong och hade en mysig tjejkväll, sen sov dom här. I måndags följde dom med mig till tandläkaren och sen åkte vi till Hellasgården och solade och sen på kvällen så var vi ute ned Felix och massor, var svinkallt ute så vi satt på donken typ hela kvällen. I tisdags så åkte jag, pappa och brorsorna och shoppade. Och sen på kvällen tog jag, Linnea och katta en lång promenad i våra mjukiskläder. Igår var jag med Linnea i alby och badade och solade, sen senare så åkte vi in till gamla stan och hade de mys solnedgången, sen mötte vi upp Adrian och Ivar och var lite här och där med dom haha. Och idag har jag ingen aning om vad jag ska göra haha.


AM I WRONG?


Värmland!

Åkte tidigt imorse och så var vi framme runt typ 3 här i Värmland. Dom här dagarna ska jag njuta för det är så sjukt skönt att komma bort från Tyresö ett tag. Haha precis när vi kommit hit läser jag att en man hotat med att spränga sig precis vid skolan jag gick i. Står på Aftonbladet om ni vill läsa mer haha. Så nu har jag precis sovit ett tag och ska strax äta.


Min Fina!


Måndag!

Några som klagar på att det är dålig uppdatering. Men jag njuter som bara den av sommarlovet nu innan jag ska börja jobba. Så då lägger jag inte ens en tanke på att blogga. I torsdags tror jag de var så var jag, Alice, Linnea, Jonis, Simme, Marcus, Albin och Fredrik och hade en mysig grillkväll i Alby och bara satt och snackade om allt möjligt. I helgen var vi i Enköping. Och igår var jag med Moa och Alice och bara hade en mysig tjejkväll. Idag kommer mamma, Andreas och Evelina hem från Turkiet så jag ska väl typ vänta på dom hela dagen haha.


En vecka sen!

En vecka sen jag skrev. Har njutit i Halmstad, vart magsjuk, myst i Tyresö med dom bästa människorna. Igår var jag med Andreas och fick även världens bästa present! Och idag har jag bara slappat i soffan med filmer och onyttigt haha.


Onsdag!

Igår tog vi bussen till tåget vid typ 9.
Sen gick tåget vid 10. Framme i Göteborg tog vi spårvagnen till Liseberg.
Där spenderade vi heeeeeeela dagen, i både regn och solsken haha.
 
Träffade även Linnea och hennes handbollslag där.
 
Sen tog vi spårvagnen vid 11 tillbaka till tåget och sen gick tåget vid 23.48 tillbaka till Halmstad där Carola hämtade oss.
 
Juste, jag och Ebba skulle bara testa och spela en gång och gissa vilka som vann stjärnvist? VIIIII.
 
En väldigt lyckad dag ♥
 
 
 
Jaaa... jag var livrädd...
 
 
 
 

Herre min gud!

Hittade denna bild på mig och Ebba. Bilden är från 2006 och det var sist jag var här i Halmstad och bodde hos henne. Säger bara herregud...
 
 

Mitt hjärta!

 
 

Halmstad!

Imorse klev jag upp 05.40.
Åkte in till arlanda och stressade sönder till min gate.
Tog ungefär en timme att flyga till Ängelholm där Ebba och hennes morfar väntade på mig.
 
Så först åkte vi hem till Ebba och lämnade mina saker, sen tog vi bussen in till stan där vi åt god lunch.
Sen gick vi runt i lite affärer och kollade.
 
Sen åkte vi hem och sen kom Carola och hämtade oss så åkte vi in till stan igen och köpte tågbiljetter till Göteborg. Så imorgon åker vi tidigt till Göteborg och går på Liseberg.
 
Sen åkte vi tre och spelade minigolf och Carola vann, sen kom jag och sist kom Ebba haha.
 
Sen åkte vi hem och så skulle vi testa mig lite så jag skjutsade Ebba på cykeln från där hon bor och så skulle vi se om jag hittade till mitt gamla hus utan att hon sa nåt. Även fast det var 10 år sen jag cyklade den vägen och att dom byggt lite nya hus här och där så var det lätt som en plätt. Behövde knappt tänka haha.
 
Så kollade vi lite på huset och sen cyklade vi tillbaka och åt god mat.
Sen fick vi skjuts in till stan igen där vi satte oss på nån mysig uteservering typ.
Tog en varsinn dricka och sen kom även Ebbas vän Marianna, så då satt vi tre och bara babblade på.
 
Så kom vi nyss hem och ska strax lägga oss så vi orkar gå upp imorgon haha.
 
 
 
 
 
 
Gamla huset, 10 år sen vi flyttade därifrån ♥

RSS 2.0