Lördag!

Veckan har gått fort, har dock bara praktiserat 4 dagar eftersom jag fick vara ledig igår haha. Och Andreas slutade även jättetidigt igår så han och jag fick en hel fredag tillsammans. Så pappa hämtade oss och så åkte vi runt till lite olika ställen. Sen jobbade jag på kvällen och sen när jag kom hem så hade vi en myskväll. Idag vaknade vi runt 10 och gick upp och åt och fixade oss, sen åkte vi till Andreas och nästan direkt så åkte vi iväg igen och handlade massa. Så nu sitter vi hemma igen och slappar och senare ska Andreas till Gotland och jag ska förmodligen träffa Katta :) Söndag!

Hellluuuu!
Har lite söndagsångest idag, mest över att jag ska gå upp 05.20 imorgon. Men men... Igår hade jag och Andreas en myskväll med god mat och massa gott efter det. Idag så har jag jobbat och ska nu duscha och sen skynda mig ner till ishallen eftersom Andreas har match. Hoppas ni har haft en bra helg :) 
VIIIII HAAAAR BOOOOKAT REEEEESA!!!

Jag och Andreas har under en lång tid kollat på resa tillsammans till Turkiet i sommar.
Och för ett tag sen blev vi helt kära och fast i ett hotell och nu har vi äntligen bokat.
Ser verkligen fram emot det.
 
 
 

Tjenixen!

Den dåliga uppdateringen beror på att jag har praktik.
Går alltså upp strax efter 5 och när jag kommer hem så äter jag och umgås med nära och kära och sen går jag och lägger mig. Alltså så finns det inte så mycket tid över till bloggandet haha.
Därför så har jag inte så mycket att säga om den senaste tiden eftersom mina dagar ungefär ser likadana ut.
Och igår hade även jag och Andreas 1 år av alla våra 700 dagar.
 
Och du som skrev en fin kommentar på min sammanfattning om att jag gått bakom ryggen på Andreas utan att säga något till honom, du kan ju inte riktigt ha alla hästar hemma.
Ska du skriva en kommentar så kan du åtminstonde skriva något som är sant och vettigt :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Tjäääääna!

Vilket bra nyår det blev. Och jag har även startat 2015´s första dagar väldigt bra. 
Med väldigt mycket mys med Andreas och våra familjer, liten tur till stan, några promenader, ännu mer mys och idag ska vi även på hockeymatch ;)
 
Andreas ligger just nu och sover bredvid mig så ska strax ta och väcka honom och gå upp.
Ha en bra dag :)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0