Ännu mer shopping

Har tänkt på det här med att jag måste unna mig själv lite mer saker eftersom jag aldrig köper något till mig själv utan bara saker till andra för att visa min kärlek till dom. Så häromkvällen satt jag och klickade hem lite saker till mig själv. Och plopp så ramlade dom in på posten.

Nyyyyy moooobiiiilllll!!

Vet inte hur länge jag har gått och suktat efter en ny telefon. Och äntligen så tog jag tag i att beställa en. Och herregud vad fort det gick att få hem den. Beställde den klockan 23 på fredagskvällen och fick hem den klockan 12 på måndagen. Beställde en IPhone SE, vilket betyder att den har samma innehåll som iPhone 6s men har en storlek som iPhone 5. Vilket är en lycka då jag tycker att 6orna är alldeles för stora, iallafall för mina små händer. Tappar bara dom telefonerna när jag håller dom, lyckas aldrig få ett bra grepp haha. Så nu har jag äntligen unnat mig själv lite, vilket jag inte brukar göra.

Mycket jobb!

Anledningen till så sjukt dåligt bloggning är att jag nu kommit in i "vuxenlivet", haha Gud så töntigt det lät. Nej men jag har fått en tjänst på hemtjänsten, håller dock på att söka andra jobb på olika sjukhus vilket inte direkt går framåt då jag är lite kräsen med vilken avdelning jag vill vara på. Men har just nu skrivit avtal fram tills årskiftet och sen får vi se efter det. Men jag jobbar så sjukt mycket. Jag har mitt schema men sen jobbar jag även en hel del timmar utöver det. Oftast dubbelpass vilket är 16 timmar om dagen. Så ni förstår säker då att jag inte har så mycket tid över haha. Men ska försöka börja blogga lite då och då nu :)